Ankara Gastronomi Günlerinin açılışı ve Aynı Tadı Paylaşmak: Türkiye- Romanya Geleneksel Ortak Mutfağı Çalıştay Bildirileri” Kitap lansmanı Ankara Sheraton Otel’de gerçekleştirildi.
Etkinlik 2 Mayıs 2018 günü Romanya Büyükelçiliği ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi. Romanya Büyükelçisi Gabriel ȘOPANDĂ ve UNESCO Türkiye Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal OĞUZ’un konuşmalarıyla başlayan etkinlik 2013 yılında Türkiye ve Romanya’da yapılan alan araştırmaları ve akademik toplantı sonucunda oluşturulan kitabın lansmanı ile devam etti. Etkinlik Türkiye- Romanya geleneksel ortak mutfağını tanıtan yemeklerin katılımcılara sunulmasıyla son buldu.
Fotoğraf Galerisi için Tıklayınız
Lansmanı yapılan kitaba erişim için Tıklayınız